Gepost op

Ledenwerving SV-X

Beste student, medewerker, docent,

Studievereniging X heeft besloten om te stoppen met het werven van leden. Wij zijn een vereniging voor studenten en medewerkers van Applied Science en dan wel voor elke individuele student, medewerker en docent. Daarom vinden wij het niet langer nodig om onderscheid te maken tussen leden en niet-leden van onze vereniging. Iedereen is welkom om naar onze evenementen te komen en bij onze vergaderingen aan te schuiven.

Reeds betaalde contributies kunnen worden teruggevraagd door een mail te sturen naar bestuur@sv-x.nl. Prijzen voor evenementen blijven goedkoop via de vereniging, maar worden niet goedkoper zoals voorheen voor leden werd gedaan.

Wij willen onze “oud” leden bedanken voor hun vertrouwen, steun en medewerking om onze vereniging een hart onder de riem te steken en er samen iets moois van te maken. Communicatie zal in de toekomst plaatsvinden op onze Facebook pagina: Studievereniging X, en via de mailbox van Applied Science. Voor vragen, opmerkingen, tips en andere zaken kunnen jullie ons bereiken via info@sv-x.nl.

Wil je solliciteren voor commissaris of commissielid? Aarzel dan niet en stuur ons een mail!

Wij hopen jullie snel te zien op een van onze evenementen!