Commissies

Commissie starten?

Momenteel heeft SV-X nog geen commissieleden. Wil jij deel uitmaken van een van de onderstaande commissies of heb jij een goed idee voor een nieuwe commissie en wil je je inzetten voor je medestudenten en de opleiding? Stuur ons dan een bericht via het onderstaande contactformulier.

Leden gezocht voor de volgende commissies:

Feestcommissie

Vind jij het leuk om feestjes te organiseren, dan is de Feestcommissie iets voor jou! Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de blokborrels, het eindejaarsfeest en alle andere SV-X festiviteiten.

Boekenbeurscommissie

SV-X wil vanaf dit jaar een aantal keer per jaar een boekenbeurs organiseren waar studenten hun tweedehands studieboeken kunnen kopen en verkopen. Lijkt het jou leuk om dit op te gaan zetten?

Eerstejaarscommissie

De eerstejaarscommissie is een commissie voor en door eerstejaars AS studenten. Wil jij een leuke activiteit organiseren voor de jaar 1 studenten? Geef je dan op voor de eerstejaarscommissie!

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van niet-studiegerelateerde activiteiten. Genoeg ruimte voor creatieve invulling dus! Wil jij ons hier graag bij helpen? Geef je op!

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie houdt zich bezig met het organiseren van studiegerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan een lunchlezing, symposium of casestudy. Wil jij ons hier graag bij helpen? Geef je op!

BOBA punten

Het is mogelijk om in overleg met Zuyd Hogeschool BOBA punten te verkrijgen door deel te nemen aan een commissie van SV-X. Voor meer informatie neem contact op met het bestuur via het onderstaande formulier of via e-mail (studievereniging.svx@zuyd.nl).

Contact Commissie
Naam
Naam
Voor-
Achter-